Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

fredag 9 juni 2017

Sorgen och glädjen

Från begravning i den vackraste försommar man kan tänka sig
 Med de vackraste vyer Sverige kan visa upp, här Kebnekajsemassivet i sol. Gick resan till
skolavslutningsyra i Sveriges varmaste sommarväder.
Trött men glad att ha en familj att dela känslornas ytterligheter med en solig dag i början av juni.

4 kommentarer:

 1. vad fint (begravningen till trots) :) ser att människor här hemma har pyntat en lokal man kan hyra av fastighetsägaren och pyntat med ballonger och skylt som säger:-student 2017.La familja är väldigt bra att ha, när man var ung och lite ansvarslös med att handla för sin pengar, var mamma jättebra att ha, man åkte hem och blev bjuden på mat när det var kris , har semester just nu och du kan tro jag har åkt runt och kollat gamla hus som också är fantastiskt vackra.

  http://i1180.photobucket.com/albums/x409/larsnilsson1/IMG_1455.jpg

  Vissa av dessa hus/stallar/logar är många hundra år gamla och är sitt eget "testamente" dom byggdes för att vara och kunde ärvas av nästa generation som kunde ha glädje av dom hela livet

  Kul att du börjar komma på fötter igen Alma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är på fötter. Någorlunda. Så vackra hus det finns i Skåne. Härligt att cykla runt och fota där! Så skönt för dig att semestra i en jättelik trädgård som Skåne verkar vara för mig.

   det var en mycket fin begravning, värdig en präst i Kiruna.

   Radera
 2. Tack för det här livstecknet fast innehållet är sorgfylld.Den världsliga resan tar någon gång slut men dom som lever måtte ha ett liv som är inte alltför smärtsam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Markku, varje begravning är ju en påminnelse om att våra liv ska ta slut en dag. Men som Barbro Lindgren skriver "inte alla på en gång" och det är en tröst.

   Radera