Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

måndag 28 november 2016

Modern adventspsalm

Py Bäckman skriver fina psalmer för vår tid och en av de bästa adventspsalmerna är denna som det är svårt att få höra fram till den underbara tredje versen. den konspiratoriskt lagda Barock-Olga antar att det beror på att den versen betyder något viktigt som de andra två verserna bäddat för. Med de två första verserna blir det liksom bara en sött menlös visa utan mening eller rörelse framåt. Här får ni den fullständiga versionen med Nordens vackraste sopran Sissel Kyrkjebö.

4 kommentarer:

 1. Fin fin musik, mycket stenar runt kyrkan, misstänker dom döda nynnar med lite smått...(lätt skadad kyrkogårds arbetare) ;) blir fint när snön lägger sig vit och får ligga kvar, här i skåne har vi ju problem att snön förvandlas till slask och även gräsmattor på kyrkogården blir tråkiga och leriga då, när gräset saknar sin växtkraft, temperaturen börjar sjunka under noll på natt och tidig morgon här nere i södra delen av landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det väldigt fint just nu, snön lyser upp och det är kring minus 10 dygnet runt.

   Radera
 2. Underbar version .Hennes sång berör en och den känns "himmelsk".
  Så tacksam för dina musikval.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att de glädjer andra än mig.

   Radera