Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

tisdag 29 november 2016

Musik i advent

Ingen behöver egentligen börja lyssna på julmusik redan nu, adventets musik är lika underbar. Här en sopranaria ur J.S Bach adventskantat:


5 kommentarer:

 1. Adventstiden 2016 blir annorlunda då jag kommer att vara hos Mattias med familj i Tokyo.Åker nu på söndag e m till min syster för övernattning och vidare på måndag ned flyg.Hoppas kunna lyssna på mycket musik ändå för december är musik och förhoppningsvis också en fridfull tid trots de små.Jag hoppas att vi kan ses när jag kommer hem i början av januari.Kurserna har tagit tid liksom resorna så en del arbete återstår innan söndag.Jag kommer att försöka följa bloggen och T på Facebook.Nu fortsätter jag att lyssna på Bach mm.Ha en fridfull advent och en fin jul.Kramar till dig och hela din familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men säkert blir det en mycket minnesvärd adventstid för dig med barnbarnen så nära som omväxling. Trist att du är så långt borta från mig, dock, tänker jag helt egoistiskt.

   Hoppas din adventstid blir så fridfull och mysig och rolig som den verkar bli med de små på andra sidan klotet.

   Radera
  2. Jag saknar dig och hoppas att våren blir lite mindre inrutad för oss.Hoppas att vi skall finna mer tid för gemenskap.Tiden går så fort och de gråa håren blir allt fler. Efter jul så återstår 3 stickhelger,en i februari,en mars och en i april,och en lördag i januari.

   Radera
  3. Januariträff angående broderi.Nu behöver jag lyssna på trösterik vacker musik.Kram

   Radera
  4. Jag saknar dig, speciellt nu. Men du kommer att få det så bra med barnbarnen. det gläder mig. Vi hinner kanske ses under julen, hoppas jag. Ja våren ska bli annorlunda!

   Radera