Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

fredag 6 november 2015

Stiligt ekipage

Mpste bara visa denna bild på svägerskan Bea och Smilla, visst är de stiliga tillsammans. Sedan Bea flyttade in har det hänt så mycket med Smilla eftersom jag har mer tid för henne när vi är två som delar på hästeriet och ännu fler som sköter allt det praktiska runt om. Så mycket har hänt att även andra vågar sitta upp och känna på Smillas svävande gångarter.


4 kommentarer:

  1. Vad superfin Smilla blivit, tjusigt värre :) jaså bor ni 2 familjer ihop nu ?
    själv har jag ägnat semester veckan åt att rensa och bygga om lite i lägenheten fick ju reda på att min boarea motsvarar det amerikanerna kallar "mikrolägheten" (gulp) =) på 34 kvadratmeter går det inte att ha en massa onödigt skräp bara det man precis behöver så jag fick lite inpiration på nätet att använda väggarna mer som förvaring och göra mig av med saker jag inte absolut behöver. lider inte av munkliv =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har ofta och länge bott på mikronivå och nu när det blev makro blev det för ödsligt: tre rum och kök, OCH ett gårdshus och en liten ombyggd vinterbonad lada med plats för en ungdom. Ja, det var bara att fylla på med folk! Sådana som står ut med att dela liv, mat, toalett och kök med oss och bo i vedeldad stuga från 1892.

      Radera
  2. Fick förresten svar på vårt klagobrev till S:t Peterskyrkan i stocholm. som lyder :

    Att vara en öppen församling för fattiga,utsatta och utslagna är verkligen vår stora längtan. Vi håller just nu på att växa mycket som församling. På bara två år har vi fått femtio nya medlemmar och tredubblat antal gudstjänstbesökare. Vi har fått utöka flera av våra verksamheter,det gäller träffar för föräldrar,daglediga,ungdommar,unga vuxna och pensionärer. Inte minst tar vårt kommande arbete med komunen och ny gemenskap som kommer att ta mycket tid och engagemang ,där vi kommer öppna upp kyrkan under nattetid då det är -7 nätter.

    Vi har helt enkelt inte möjlighet att ha kvar alla de hyresgäster som vi tidigare haft,det gäller inte bara kammis textilverkstadutan flera andra föreningar/verksamheter som hyr av oss och som vi nu tvingas att säga upp. Vi har sagt upp kontraktet med Eva Nilsson den 1 juni 2016 och vi hoppas verkligen att hon och de andra kan hitta en annan lokal fram till dess.

    Hoppas att svaret har gett dig mer klarhet.

    Allt gott och guds rika välsignelse

    Linus

    Reflektion: Nåja då behöver dom tydligen lokalerna nu när dom expanderar, verkar som att dom gör ett bra jobb och slipper få ett brev till med uppmaning att plocka ner jesus från fasaden (tycker jag) =)

    http://blogg.dn.se/epstein/files/2015/11/423.jpg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra att de svarade så snabbt och att de inte vräkte hyresgäster pga att de tänkte sälja kyrkan, som så ofta varit fallet. Bra att vi fick klarhet!

      Radera