Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

måndag 12 september 2016

Bildbevis den 11 september

Nu har jag fått en ny kamera av barnen, så glad är jag! Samma dag återfanns den gamla inlåst i storsonens stuga, men den nya är inte i vägen, den kan kopplas direkt till internet exempelvis. Här kommer nytagna bildbevis på att Smilla har vuxit till sig i sommar och börjar bli en så trevlig ridhäst:
Fotografer var : Hr Bråddjup


Här ridandes Gyllir.
och Aron.
Här dansandes med systrarna.


2 kommentarer:

 1. Vad stilig smilla blivit :)fina bilder om man klickar på dom,nya kameran tar bra bilder. Jag köpte en pentax systen kamera med vanlig film i för många många år sedan, men insåg för 2-3 år sedan att tiden sprungit ifrån min gamla kamera ;) från början så hade jag diaprojektor och framkallade själv diabilder, monterade i ramar osv. på sin tid det bästa man kunde få i vägen fina bilder om man amatör fota, men sen köpte jag en digital Canon EOS 600D och det är ju så supersmidigt att man kan fota så mycket man vill på minneskortet och sedan spara på datorn eller radera. kanon bra ifall man har en blogg och vill visa bilder smidigt och lätt via kabel från kameran till datorn.

  Bra att Aron har syrror som visar hur det ska gå till,han ser ju ut att ha kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är hon snygg nu. Jag nästan skäms över att ha en så fin häst. Får skylla på att det kunde vi inte veta när hon låg i sin mammas mage och jag bestämde att hon skulle bli min.

   Det är så bra med digitala kameror, barnen kan fota och jag kan testa mig fram med olika inställningar. Jag hade en superfin systemkamera där bilderna blev så bra men med film blev det ju så dyrt att fota.

   Jo, de svamlade på Aron och syrrorna!

   Radera