Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

tisdag 27 oktober 2015

Ute med Aron

 Hösten är perfekt för ridning innan det blir halkigt och nu har halkan dröjt länge vilket vi tackar för. Till och med barnen kan tänka sig att sticka näsan utanför dörren då och då, med lite övertalning förstås. Aron slets från skärmen och sadlade sin ädla springare för att följa med mig och Smilla på en fin höstpromenad. Smilla tog det långa benet före så Aron red hem medan Smilla och jag tog en tur på egen hand. Precis som med barnen och skärmen kräver det en del övertalning att få Smilla att fortsätta utan sin gamla kompis, men sedan gick det bra. Hon blir mer och mer självständig, lilla gumman. Fotograf var Hr. Bråddjup som fick en frisk och mycket rask promenad på köpet.



2 kommentarer:

  1. Fina höst ridnings bilder =) ja skärmen kan på sätt och vis vara ungdommens gissel i nutiden, men sen å andra sidan är dom inte ute och stökar på stan som ungdommarna förr i tiden :)

    SvaraRadera
  2. Ovanstående skrivet av Lars på arbetets dator =)

    SvaraRadera