Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

lördag 26 december 2015

Terroristen som blev kristen tips från Lars

Möt en modern Saul/Paulus:

3 kommentarer:

 1. Sannerligen livsförändrande, ser att den gode pastorn får viss kritik på nätet för att han ska ha uppfört sig olämpligt (sexuellt) mot vissa i sin församling (hoppas han får rätt på det) men sådana synder är ju av mindre dignitet än att vara Hezbollah soldat och ha människoblod på sina händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj du har hunnit hitta sådant, nåja ingen är felfri och jag tycker ändå att Gud visat att han vill nå alla och tom kan använda Koranen för att visa på frälsningen som gavs åt oss när Jesus föddes.

   Radera
  2. Ja, man kan ju anklaga Paulus för en del också-på goda grunder. Vi blir inte automatiskt perfekta och helade i ett ögonblick när vi börjar gå i en ny riktning. Det tillstånet når vi vid vägens mål efter en lång vandring. Jag vill inte släta över övergrepp, det är det värsta jag vet, men det är svårt att direkt att avgöra om en anklagelse är rättvis på nätet och även om denna berättelse är sann. Men det finns något äkta över den så jag litar på ditt tips också eftersom du är van vid religiösa sekter och har varningssystem inom dig pga detta.

   Radera