Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

måndag 22 februari 2016

Med Malla i snöstormen

Väntar in Malla.
Här kommer hon med hundarna i släptåg, till och med Elva vill gå bakom pga snödjupet.

Malla kom denna söndag också, nu har det blivit typ var fjortonde dag och det är så roligt. Det tycker Chateau också som hälsar med en liten mumlande gnäggning när Malla kommer. Det sitter långt inne för min gamla dam att skaffa nya vänner men Malla har hon tagit till sig som kompis väldigt fort. Nu var snöförhållandena jobbiga. Blötsnö fallandes i sjok och starka vindar på det.

Innan Malla var jag ute med Smilla och Chateau för att få upp ridvägarna och Smilla var helt slut efter att ha banat travrundan. Jag tänkte längst ben går först och nu är hon pigg och frisk igen så det kan behövas. Det börjar alltid med rätt mycket energi och bus med Smilla just nu men igår var den biten snabbt överstökad pga snön som drivit ihop på sina ställen. I år tänker jag försöka hålla ridvägarna öppna mellan snöröjningsvarven. Får se vad SMHI säger om den intentionen.
Fotografen Aron orkar inte följa med och se oss rida, för mycket snö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar