Featured Post

Läsa tillsammans

Nya testamentets flitigast förekommande textförfattare Paulus omvändes genom ett möte med Kristus på sin väg till Damaskus för att stoppa ...

måndag 8 februari 2016

Puder

Elva och Kapten följde  med.
Hängivna skid/snowboardåkare längtar efter pudersnö. Att få ge sig ut i backarna efter en natts kallt och ymnigt snöfall är en dröm som håller ski bums vid liv alla dagarna där emellan. På samma sätt är vinterns ridnings höjdpunkt pudersnöridning. Galopper i yrande nyfallen pudersnö på pigga hästar är en dröm som kan jämföras endast med pudersnöåkning i fjällen. Idag var Malla här och red Chateau och jag tog Gyllir ut på en motionstur. Han fick vila igår eftersom jag visste att vi skulle ut med Malla och ännu är han inte i lika god kondition som Chateau.
Malla galopperar i kapp oss för att jag skulle få en bild till hennes föräldrar.

4 kommentarer:

 1. Fina vinter bilder, vi hoppas vi slipper mer snö här nere =)
  Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja snö är kul ibalnd men att skotta gården är inte lika skrattretande. Hela dagarna går till detta jobb som dessutom blev tyngre i natt pga hemsk storm från väster med plusgrader=( Bloggandet får vänta tyvärr men några bilder hanns med iaf hästarna måste ju motioneras. Och hos er är ju snön alltid blöt och hopblåst till hårda drivor. Ni borde få vår nu, tycker jag. Vill gärna se bilder från din trädgård.

   Radera
  2. Titta när du har tid Alma =) jodå Helsingborgs dagblad rapportera i går att vintergäck har börjat synas, vi gick vår "måndags runda" på kyrkogården i morse och kollade att allt var ok efter helgen och vi fann snödroppar utslagna på vissa gravar så våren kommer så smått även om det kan bli bakslag hela februari.

   Radera
  3. Jo nu har jag tittat på allt som börjar spira och din fina lilla stuga. Där kan man ju bo bra och ha små fikastunder i värmeljusens sken.

   Här är det långt till att bakslag betyder att det blir plötsligt kallt. Vi har motsatsen, ett bakslag med en plusgrad och hårda vindar, snorhalka och blötsnö. Fettisdagens morgonväder bådar inte gott. När jag var liten hade vi skidutflykt på fettisdagen, vi får se hur det blir med det idag. Slalomträning blir det för barnen iaf. Bra med pistade backar sådana dagar som denna.

   Radera